(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pečené maso ze zelím
Potřebné ingredience
Maso: krkovička, cibule, česnek, sůl, pepř
Zelí: kyselé zelí, špek, cibule, olej, hladká mouka
Postup přípravy
Zelí: zelí dáme do hrnce a zalijeme vodou, osolime a okmínujeme. Vaříme do měka. Mezitím si nakrajíme na kostky cibuli a špek a smažíme do zlatova. Když je zelí měkké slijeme vodu, zamicháme cibulku a zahustíme (voda+mouka).
Maso: na sádle necháme zatáhnout maso (osolené a opepřené) vyndáme a do výpeku dáme osmažit cibulku do zlatova. Pak dáme maso, zalijeme a dusíme do měka. Když je maso měké dáme péct.
Maso: na sádle necháme zatáhnout maso (osolené a opepřené) vyndáme a do výpeku dáme osmažit cibulku do zlatova. Pak dáme maso, zalijeme a dusíme do měka. Když je maso měké dáme péct.
maso je měkké a dáme zapéct
zelí proplachnuté, zalité vodou, osolené a okmínované
v hrnci olej, špek a cibulka
osmažené do zlatova
scedené zelí a zamichala jsem špek s cibulkou
hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bylinka1
(upraveno)
24. 1. 2009, 17:49
To je krááásná fotečka .Mám ráda všechno-masíčko,zelíčko i ty polité knedlíčky